Zgjedhjet e pjesshme – Akreditohen vëzhguesit e Ambasadës së Shteteve të Bashkuara të Amerikës

03/03/2022 | Lajme

Komisioneri Shtetëror i Zgjedhjeve në seancën e sotme publike shqyrtoi kërkesën e Ambasadës Amerikane, për vëzhgimin e zgjedhjeve të pjesshme për kryetar bashkie të datës 6 Mars 2022. Komisioneri vendosi akreditimin e 4 (katër) vëzhguesve afatshkurtër dhe 4 (katër) përkthyesve të Ambasadës së Shteteve të Bashkuara të Amerikës, për vëzhgimin e zgjedhjeve të pjesshme.

LajmeZgjedhjet e pjesshme – Akreditohen vëzhguesit e Ambasadës së Shteteve të Bashkuara të Amerikës