Njoftim për thirrjen e mbledhjes së Komisionit Rregullator në datën 17.03.2022.

16/03/2022 | Rendi i ditës

Komisioni Regullator, ditën e Enjte, më datë 17.03.2022, ora 17:00, zhvillon mbledhjen me këtë rend dite:
Shqyrtimi i projekt-vendimeve:

  1. “Për shpalljen e rezultatit përfundimtar të zgjedhjeve të pjesshme për kryetar në bashkitë Shkodër, Dibër, Durrës, Vorë, Rrogozhinë dhe Lushnjë, të datës 6 mars 2022’’.
Materialet e Mbledhjes:
Rendi i ditësNjoftim për thirrjen e mbledhjes së Komisionit Rregullator në datën 17.03.2022.