Komisioni Rregullator shpall rezultatin përfundimtar të zgjedhjeve të pjesshme, të datës 6 Mars 2022

17/03/2022 | Lajme

Sot, Komisioni Rregullator vendosi të shpallë rezultatin përfundimtar të zgjedhjeve të pjesshme për kryetar në bashkitë Shkodër, Dibër, Durrës, Vorë, Rrogozhinë dhe Lushnjë, të datës 6 Mars 2022, si më poshtë vijon:

  1. Bardh Ali Spahia, kandidat fitues për Kryetar të Bashkisë Shkodër, qarku Shkodër, i propozuar nga koalicioni “Shtëpia e Lirisë”.
  2. Rahim Petrit Spahiu, kandidat fitues për Kryetar të Bashkisë Dibër, qarku Dibër, i propozuar nga “Partia Socialiste e Shqipërisë”.
  3. Emiriana Hiqmet Sako, kandidat fitues për Kryetar të Bashkisë Durrës, qarku Durrës, e propozuar nga “Partia Socialiste e Shqipërisë”.
  4. Blerim Rustem Shera, kandidat fitues për Kryetar të Bashkisë Vorë, qarku Tiranë, i propozuar nga “Partia Socialiste e Shqipërisë”.
  5. Edison Selman Memolla, kandidat fitues për Kryetar të Bashkisë Rrogozhinë, qarku Tiranë, i propozuar nga “Partia Socialiste e Shqipërisë”.
  6. Eriselda Musa Sefa, kandidat fitues për Kryetar të Bashkisë Lushnjë, qarku Fier, e propozuar nga “Partia Socialiste e Shqipërisë”.
LajmeKomisioni Rregullator shpall rezultatin përfundimtar të zgjedhjeve të pjesshme, të datës 6 Mars 2022