Përgatitjet për zgjedhjet vendore 2023, Celibashi takon Ambasadoren e Bashkimit Evropian

28/09/2022 | Lajme

Komisioneri Shtetëror i Zgjedhjeve, Ilirjan Celibashi u takua me Ambasadoren e Bashkimit Evropian, zj. Christiane Hohmann.

Në takim u diskutua mbi përgatitjen për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të vitit 2023, rëndësinë e një procesi zgjedhor me integritet dhe standarde në rrugën e integrimit të Shqipërisë në Bashkimin Evropian.

Komisioneri Celibashi dhe Ambasadorja Hohmann bashkëbiseduan gjithashtu mbi projektet e përbashkëta KQZ-BE.

Ambasadorja Hohmann konfirmoi se Delegacioni Bashkimit Evropian në Tiranë do të vijojë të mbështesë KQZ-në në projektet dhe sfidat më të cilat do të përballet në vijimësi.

LajmePërgatitjet për zgjedhjet vendore 2023, Celibashi takon Ambasadoren e Bashkimit Evropian