Monitorimi i zgjedhjeve vendore – Celibashi takim me përfaqësues të shoqërisë civile

28/02/2023 | Lajme

Komisioneri Shtetëror i Zgjedhjeve z. Ilirjan Celibashi zhvilloi një takim sot me përfaqësuesit e organizatës Përballja e Ofertave Politike (POP) që përbëhet nga disa organizata që veprojnë në 12 bashki, me objektiv komunikimin me qytetarët për të ndjekur prioritetet nga njësitë administrative ku ata banojnë.

Në këtë takim, u bisedua mbi monitorimin e zgjedhjeve dhe bashkëpunimin edhe me organizata të tjera për të vëzhguar mënyrën sesi kandidatët sillen publikisht dhe si përdoren fondet edhe mjetet publike.

Gjithashtu u diskutua edhe koordinimin me POP Network Albania për caktimin e pikave të kontaktit nga ana e KQZ, që të ndjekin nga afër aktivitetet e organizuara, në mënyrë të veçantë forumet publike.

LajmeMonitorimi i zgjedhjeve vendore – Celibashi takim me përfaqësues të shoqërisë civile