Caktohen relatorët e kërkesave ankimore

12/03/2023 | Lajme

Sot, u hodh shorti për caktimin e relatorëve të kërkesave ankimore të depozituara në KQZ, kërkesës nr. 29, të depozituar nga Partia Demokratike z. Sali Berisha, kërkesa ankimore nr. 30 depozituar nga Partia ‘Lëvizja Bashkë” dhe kërkesa ankimore nr. 31 të depozituar nga Partia Demokratike, z. Enkelejd Alibeaj.

Rezultatet e shortit përcaktuan relator të kërkesës ankimore nr. 29, z. Ilirjan Rusmali, relator të kërkesës ankimore nr. 30, z. Elvis Çefa dhe relator të kërkesës ankimore nr. 31, z. Koli Bele.

Shqyrtimi paraprak i kërkesave ankimore do të zhvillohet ditën e Hënë, datë 13.03.2023.

LajmeCaktohen relatorët e kërkesave ankimore