Zgjedhjet vendore të datës 14 Maj 2023 – Miratohen listat shumemërore të 4 subjekteve zgjedhore

01/04/2023 | Lajme

Sot, Komisioneri Shtetëror i Zgjedhjeve në seancë publike shqyrtoi listat shumemëror të 4 subjekteve zgjedhore, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore.

Në përfundim të shqyrtimit vendosi miratimin e listave shumemërore të:

  1. “Partia Balli Kombëtar”, për bashkitë Durrës, Lezhë, Tiranë;
  2. Partia “Fryma e Re Demokratike”, për bashkitë Korçë, Shkodër, Tiranë, Vlorë, Kamëz, Durrës dhe Lezhë;
  3. “Partia Agrare Ambjentaliste”, për bashkitë Tiranë, Lezhë, Kamëz, Durrës, Elbasan, Fier, Berat, Shkodër, Vlorë, Lushnjë dhe Korçë;
  4. Partia “Nisma Thurje”, për bashkitë Tiranë dhe Korçë.
LajmeZgjedhjet vendore të datës 14 Maj 2023 – Miratohen listat shumemërore të 4 subjekteve zgjedhore