Zgjedhjet vendore 2023 – Miratohen listat shumemërore për kandidatët për këshillat bashkiak të 4 subjekteve zgjedhore

04/04/2023 | Lajme

Sot, Komisioneri Shtetëror i Zgjedhjeve caktoi vendndodhjen e disa qendrave të votimit në ndërtesa private, që do të përdoren në zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore, të datës 14 maj 2023.

Gjithashtu, në këtë seancë publike Komisioneri shqyrtoi listat shumemërore të kandidatëve për anëtarë të këshillit bashkiak në disa bashki. Në përfundim të shqyrtimit, Komisioneri vendosi miratimin e listave shumemërore të subjekteve zgjedhore:

  1. “Partia Socialiste e Shqipërisë”, për bashkitë Berat, Durrës, Elbasan, Fier, Lezhë, Lusnjë, Shkodër, Tiranë, Vlorë, Kamëz dhe Korçë;
  2. “Partia Lëvizja e Legalitetit”, për bashkitë Berat, Durrës, Elbasan, Fier, Lezhë, Lushnjë, Shkodër, Tiranë, Vlorë, Kamëz dhe Korçë;
  3. “Drejtësi, Integrim dhe Unitet” për bashkinë Tiranë;
  4. “Partia Konservatore” për bashkinë Tiranë;
LajmeZgjedhjet vendore 2023 – Miratohen listat shumemërore për kandidatët për këshillat bashkiak të 4 subjekteve zgjedhore