Zgjedhjet vendore 2023 – Miratohen listat shumemërore të kandidatëve për këshilla bashkiak për 6 subjekte zgjedhore

04/04/2023 | Lajme

Komisioneri Shtetëror i Zgjedhjeve shqyrtoi kërkesat për regjistrimin e listave shumemërore të kandidatëve për anëtarë të këshillit bashkiak në zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore, për disa subjekte zgjedhore.

Në përfundim të shqyrtimit, Komisioneri miratoi listat shumemërore të kandidatëve për anëtarë të këshillave bashkiak për subjektet zgjedhore:

  1. “Partia Demokratike”, për zgjedhjet për bashkitë Berat, Durrës, Elbasan, Fier, Lezhë, Lushnjë, Shkodër, Tiranë, Vlorë, Kamëz dhe Korçë;
  2. Koalicionit “Bashkë Fitojmë”, për bashkitë Berat, Durrës, Elbasan, Fier, Lezhë, Lushnjë, Shkodër, Tiranë, Vlorë, Kamëz dhe Korçë;
  3. “Partia Socialdemokrate”, për bashkitë Berat, Durrës, Elbasan, Fier, Lezhë, Lushnjë, Shkodër, Tiranë, Vlorë, Kamëz dhe Korçë;
  4. “Aleanca Progresiste L.ZH.K”, për bashkitë Berat, Durrës, Elbasan, Fier, Lezhë, Lushnjë, Shkodër, Tiranë, Vlorë, Kamëz dhe Korçë;
  5. “Partia Shqiptare Atdheu” për bashkinë Lezhë֝;
  6. “Partia Balli Kombëtar” për bashkitë Elbasan dhe Vlorë;
LajmeZgjedhjet vendore 2023 – Miratohen listat shumemërore të kandidatëve për këshilla bashkiak për 6 subjekte zgjedhore