Njoftim për thirrjen e mbledhjes së Komisionit Rregullator në datën 18.04.2023.

17/04/2023 | Rendi i ditës

Komisioni Rregullator zhvillon mbledhje ditën e Martë, datë 18.04.2023, në orën 14:30

Rendi i ditës:

  1. Projektvendim “Për përdorimin e pajisjes elektronike të identifikimit të zgjedhësve, në zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 maj 2023”.
  2. Projektvendim “Për përdorimin e kamerave regjistruese dhe të monitorëve për shfaqjen e fletëve të votimit në Vendet e Numërimit të Votave, në zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 maj 2023”.

Materialet e mbledhjes:

Rendi i ditësNjoftim për thirrjen e mbledhjes së Komisionit Rregullator në datën 18.04.2023.