Njoftim për thirrjen e mbledhjes së Komisionit Rregullator në datën 05.05.2023.

04/05/2023 | Rendi i ditës

Komisioni Rregullator zhvillon mbledhje ditën e Premte, datë 05.05.2023, në orën 15:00.

Rendi i ditës:

  1. “Për miratimin e udhëzuesit të punës për Komisionet e Zonave të Administrimit Zgjedhor dhe Grupet e Numerimit te Votave për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore”.

Materialet e mbledhjes:

Rendi i ditësNjoftim për thirrjen e mbledhjes së Komisionit Rregullator në datën 05.05.2023.