Miratohen Tabelat Përmbledhëse të Rezultateve për bashkitë Tiranë dhe Durrës

21/05/2023 | Lajme

Sot, Komisioneri Shtetëror i Zgjedhjeve miratoi Tabelat Përmbledhëse të Rezultateve për zgjedhjen e Kryetarit të Bashkisë dhe për zgjedhjen e Këshillit të Bashkisë, për Bashkitë Tiranë dhe Durrës.

Komisioneri shpalli fitues z. Erion Veliaj si Kryetar i Bashkisë Tiranë, të propozuar nga subjekti zgjedhor “Partia Socialiste e Shqipërisë” dhe znj. Emiriana Sako si Kryetar i Bashkisë Durrës, të propozuar nga subjekti zgjedhor “Partia Socialiste e Shqipërisë”. 

LajmeMiratohen Tabelat Përmbledhëse të Rezultateve për bashkitë Tiranë dhe Durrës