Komisioneri vendos dhënien e mandateve për kryetarët e 14 bashkive – Shpërndahen dhe mandatet e këshillave bashkiak 

24/05/2023 | Lajme

Sot, Komisioneri Shtetëror i Zgjedhjeve shpërndau mandatet ndërmjet subjekteve zgjedhore për Këshillat e Bashkive Peqin, Has, Kukës, Vau-Dejës, Mirditë, Mat, Klos, Bulqizë, Shijak, Cërrik, Gramsh, Prrenjas, Patos, Roskovec.

Gjithashtu, Komisioneri vendosi dhënien e mandatit të kryetarit të bashkisë:

 1. Bashkia Peqin, z. Bukurosh Maçi, i propozuar nga “Partia Socialiste e Shqipërisë”;
 2. Bashkia Has, z. Miftar Dauti, i propozuar nga Koalicioni “Bashkë Fitojmë”;
 3. Bashkia Kukës, z. Safet Gjici, i propozuar nga “Partia Socialiste e Shqipërisë”;
 4. Bashkia Vau-Dejës, z. Kristian Shkreli, i propozuar nga “Partia Socialiste e Shqipërisë”;
 5. Bashkia Mirditë, z. Albert Mëlyshi, i propozuar nga Koalicioni “Bashkë Fitojmë”;
 6. Bashkia Mat, z. Agron Malaj, i propozuar nga “Partia Socialiste e Shqipërisë”;
 7. Bashkia Klos, znj. Valbona Kola, i propozuar nga “Partia Socialiste e Shqipërisë”;
 8. Bashkia Bulqizë, znj. Festime Mjeshtri, i propozuar nga “Partia Socialiste e Shqipërisë”;
 9. Bashkia Shijak, z. Elton Arbana, i propozuar nga “Partia Socialiste e Shqipërisë”;
 10. Bashkia Cërrik, z. Andis Salla, i propozuar nga “Partia Socialiste e Shqipërisë”;
 11. Bashkia Gramsh, z. Besion Ajazi, i propozuar nga “Partia Socialiste e Shqipërisë”;
 12. Bashkia Prrenjas, z. Nuri Belba, i propozuar nga “Partia Socialiste e Shqipërisë”;
 13. Bashkia Patos, z. Fation Duro, i propozuar nga “Partia Socialiste e Shqipërisë”;
 14. Bashkia Roskovec, znj. Majlinda Bufi, i propozuar nga “Partia Socialiste e Shqipërisë”.

 

LajmeKomisioneri vendos dhënien e mandateve për kryetarët e 14 bashkive – Shpërndahen dhe mandatet e këshillave bashkiak