Komisioneri jep mandatet për kryetarët e 12 bashkive – Shpërndahen edhe mandatet për 7 këshilla bashkiak

26/05/2023 | Lajme

Sot në seancë publikë, Komisioneri Shtetëror i Zgjedhjeve shpërndau mandatet për Këshillin e Bashkisë Rrogozhinë, Belsh, Kuçovë, Shkodër, Fier, Lushnjë, Berat.

Gjithashtu, vendosi dhënien e mandatit të kryetarit të bashkisë:

 1. Bashkia Pukë, z. Rrok Dodaj, propozuar nga Koalicioni “Bashkë Fitojmë”;
 2. Bashkia Tropojë, z. Rexhe Byberi, propozuar nga “Partia Socialiste e Shqipërisë”;
 3. Bashkia Kurbin, zj. Majlinda Cara, propozuar nga “Partia Socialiste e Shqipërisë”;
 4. Bashkia Dibër, z. Rahim Spahiu, propozuar nga “Partia Socialiste e Shqipërisë”;
 5. Bashkia Mallakastër, z. Qerim Ismailaj, propozuar nga “Partia Socialiste e Shqipërisë”;
 6. Bashkia Përmet, zj. Alma Hoxha, propozuar nga “Partia Socialiste e Shqipërisë”;
 7. Bashkia Memaliaj, z. Albert Malaj, propozuar nga Koalicioni “Bashkë Fitojmë”;
 8. Bashkia Gjirokastër, z. Flamur Golemi, propozuar nga “Partia Socialiste e Shqipërisë”;
 9. Bashkia Lushnjë, zj. Eriselda Sefa, propozuar nga “Partia Socialiste e Shqipërisë”;
 10. Bashkia Fier, z. Armando Subashi, propozuar nga “Partia Socialiste e Shqipërisë”;
 11. Bashkia Berat, z. Ervin Demo, propozuar nga “Partia Socialiste e Shqipërisë”;
 12. Bashkia Shkodër, z. Benet Beci, propozuar nga “Partia Socialiste e Shqipërisë”.

Në këtë seancë, u vendos korrigjimi material në vendimin nr 539, datë 20.5.2023 “Për Miratimin e tabelës përmbledhëse të rezultatit të zgjedhjeve për kryetar bashkie dhe për këshillin bashkiak, zona zgjedhore Bashkia Elbasan, për zgjedhjet e datës 14 maj 2023” dhe në vendimin nr 536, datë 20.5.2023 “Për Miratimin e tabelës përmbledhëse të rezultatit të zgjedhjeve për kryetar bashkie dhe për këshillin bashkiak, zona zgjedhore Bashkia Kamëz, për zgjedhjet e datës 14 maj 2023”.

 

LajmeKomisioneri jep mandatet për kryetarët e 12 bashkive – Shpërndahen edhe mandatet për 7 këshilla bashkiak