Zgjedhjet e pjesshme për Kryetarin e Bashkisë Kukës – Miratohet orari i votimit

29/08/2023 | Lajme

Sot, Komisioni Rregullator miratoi disa karakteristika teknike të fletës së votimit për zgjedhjet e pjesshme për Kryetar të Bashkisë Kukës, të datës 24 shtator 2023. Fleta e votimit për zgjedhjet e pjesshme do të jetë si fleta e votimit të përdorur në zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023.

Gjithashtu, Rregullatori miratoi orarin e votimit. Qendrat e votimit, ku do të zhvillohen zgjedhjet e pjesshme për Kryetar të Bashkisë Kukës, hapen në ora 07:00 dhe mbyllen në ora 19:00.

LajmeZgjedhjet e pjesshme për Kryetarin e Bashkisë Kukës – Miratohet orari i votimit