Komisioneri plotëson vakancën në Këshillin Bashkiak Tropojë

16/02/2024 | Lajme

Sot, Komisioneri Shtetëror i Zgjedhjeve plotësoi vakancën e krijuar në Këshillin e Bashkisë Tropojë, me kandidatin nga lista shumemërore e koalicionit “Bashkë Fitojmë”, z. Hamit Berisha.

U shty për në mbledhjen e radhës vendimmarrja për shpërndjen e fondeve vjetore për partitë politike në formën e ndihmës financiare vjetore për vitin 2024 dhe shqyrtimi i rezultatit të verifikimit të Prokurorit të Përgjithshëm për subjektin vetëdeklarues z. Kristian Shkreli, Kryetar Bashkie në Bashkinë Vau-Dejës, Qarku Shkodër, i propozuar nga subjekti zgjedhor “Partia Socialiste e Shqipërisë.

LajmeKomisioneri plotëson vakancën në Këshillin Bashkiak Tropojë