Nëse je përdorues i përditshëm i teknologjisë së informacionit, si për shembull kompjuter, smartphone, tablet, etj., Komisioni Qendror i Zgjedhjeve të ofron mundësi punësimi si Operator për Identifikimin Elektronik të zgjedhësve në ditën e votimit!

 

Kliko këtu për t’u njohur me kriteret dhe kushtet e për t’u punësuar si Operator PEI dhe Suport Terreni.

Plotëso fushat e mëposhtme për të aplikuar.

Afati i aplikimit:

Apliko