File Type: pdf
Categories: Akte
Vendim nr. 07, datë 24.01.2022 “Për shpalljen e rezultatit të shortit për caktimin e partive politike që do të propozojnë anëtarin e shtatë të Komisioneve të Zonave të Administrimit Zgjedhor, për zgjedhjet e pjesshme vendore për kryetar bashkie në bashkitë Shkodër, Dibër, Durrës, Vorë, Rrogozhinë dhe Lushnje, të datës 6 mars 2022”.