File Type: pdf
Categories: Akte
Vendim nr. 117, datë 02.03.2022 “Për shqyrtimin e kërkesës së Delegacionit të Bashkimit Evropian në Shqipëri, Ambasadës Suedeze dhe Ambasadës Britanike për vëzhgimin e zgjedhjeve të pjesshme për kryetar bashkie të datës 6 Mars 2022”.