File Type: pdf
Categories: Akte
Vendim nr. 12, datë 2.2.2022 “Për miratimin e orarit të votimit për zgjedhjet e pjesshme për kryetar në bashkitë Shkodër, Dibër, Durrës, Vorë, Rrogozhinë dhe Lushnjë, të datës 6 Mars 2022”.