File Type: pdf
Categories: Akte
Vendim nr. 13, datë 13.01.2023 “Për përzgjedhjen e monitoruesve për bashkitë Berat, Kuçovë, Poliçan, Skrapar, Ura Vajgurore, Bulqizë, Dibër, Klos, Mat, Durrës, Krujë, Shijak, Cërrik, Elbasan, Gramsh, Librazhd, Peqin, Prrenjas, Divjakë, Fier, Lushjne, Mallakastër, Tepelenë, Devoll, Kolonjë, Korçë, Maliq, Pogradec dhe Pustec, Has, Kukës, Tropojë, Kurbin, Lezhë, Mirditë, Fushë Arrëz, Malësia e Madhe, Pukë, Shkodër, Vau Dejës, Kamëz, Kavajë, Rrogozhinë, Vorë, Finiq, Himarë, Konispol, Sarandë, Selenicë, Vlorë për zgjedhjet e Organeve të Qeverisjes Vendore, të datës 14 maj 2023”.