File Type: pdf
Categories: Akte
Vendim nr. 134, datë 09.03.2022 “Për miratimin e rezultatit për zgjedhjen e kryetarit të bashkisë Shkodër, qarku Shkodër, në zgjedhjet e pjesshme për kryetar bashkie të datës 6 Mars 2022 dhe dhënien e mandatit të kryetarit të bashkisë z. Bardh Ali Spahia”.