File Type: pdf
Categories: Akte
Vendim nr. 145, datë 15.04.2022 “Për shpalljen e rezultatit të përzgjedhjes rastësore të qendrave të votimit që do t’i nënshtrohen këqyrjes paszgjedhore të fletëve të votimit dhe të materialeve zgjedhore, për zgjedhjet e pjesshme për kryetar bashkie të datës 6 Mars 2022”.