File Type: pdf
Categories: Akte
Vendim nr. 148, datë 26.04.2022 “Për zgjatjen e afatit të shqyrtimit administrativ të denoncimit të organizatës “Qendresa Qytetare” për shkelje të parashikuar në vendimin nr. 9, datë 24.12.2020, të Komisionit Rregullator në Komisionin Qendror të Zgjedhjeve ndaj zj. Emiriana Sako, Autoritetit Portual Durrës, z. Klvis Hysa, Drejtor i Agjencisë Kombëtare të Punës dhe Aftësive dhe Partisë Socialiste të Shqipërisë”.