File Type: pdf
Categories: Akte
Vendim nr. 15, datë 8.2.2022 “Për miratimin e Udhëzuesit të Punës për Komisionet e Qendrave të Votimit për zgjedhjet e pjesshme për kryetar në bashkitë Shkodër, Dibër, Durrës, Vorë, Rrogozhinë dhe Lushnjë që do të zhvillohen më datë 6 Mars 2022”.