File Type: pdf
Categories: Akte
Vendim nr. 151, datë 28.04.2022 “Për shqyrtimin e denoncimit të subjekteve zgjedhore “Partia Demokratike” dhe “Lëvizja Socialiste për Integrim”, ndaj bashkisë Durrës, për shkelje administrative në kuadër të fushatës zgjedhore, për zgjedhjet e pjesshme për kryetar bashkie të datës 6 mars 2022”.