File Type: pdf
Categories: Akte
Vendim nr. 168, datë 19.05.2022 “Për shqyrtimin e denoncimit të organizatës “Qendresa Qytetare,” ndaj zj. Eriselda Sefa, kandidate për kryetar të bashkisë Lushnjë, zj. Ogerta Manastirliu, Ministër i Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale, z. Perin Vogli, Drejtor i Spitalit “Ihsan Çabej”, për shkelje administrative në kuadër të fushatës zgjedhore, për zgjedhjet e pjesshme për kryetar bashkie të datës 6 mars 2022”.