File Type: pdf
Categories: Akte
Vendim nr. 17, datë 14.2.2022 “Për përdorimin e kamerave regjistruese dhe të monitorëve për shfaqjen e fletëve të votimit në Vendet e Numërimit të Votave në zgjedhjet e pjesshme për kryetar bashkie të datës 6 Mars 2022”;