File Type: pdf
Categories: Akte
Vendim nr. 181, datë 30.06.2022 “Për shqyrtimin e denoncimit të organizatës “Qendresa Qytetare” ndaj z. Haki Çako Drejtor i Përgjithshëm i Agjencisë Kombëtare të Mbrojtjes Civile dhe zj. Majlinda Angoni kandidat për Kryetar Bashkie Shkodër, e propozuar nga subjekti zgjedhor Partia Socialiste e Shqipërisë për zgjedhjet e pjesshme për kryetar bashkie të datës 6 mars 2022”.