File Type: pdf
Categories: Akte
Vendim nr. 182, datë 30.06.2022 “Për shqyrtimin e denoncimit të Organizatës “Qendresa Qytetare” ndaj zj. Edona Tafa Drejtor dhe Mjek i Qendrës Shëndetësore “Rrethinat”, Ambulanca Dobraç dhe zj. Majlinda Angoni kandidatit për Kryetar të Bashksë Shkodër propozuar nga subjekti zgjedhor Partia Socialiste e Shqipërisë për zgjedhjet e pjesshme për kryetar bashkie të datës 6 mars 2022”.