File Type: pdf
Categories: Akte
Vendim nr. 183, datë 30.06.2022 “Për shqyrtimin administrativ të denoncimit të organizatës “Qendresa Qytetare” ndaj zj. Emiriana Sako, kandidat për kryetar të Bashkisë Durrës, z. Arben Ahmetaj Ministër i Shtetit për Rindërtimin dhe Programin e Reformave dhe subjektit zgjedhor “Partia Socialiste e Shqipërisë”, për shkelje administrative në kuadër të fushatës zgjedhore, për zgjedhjet e pjesshme për kryetar bashkie të datës 6 Mars 2022”.