File Type: pdf
Categories: Akte
Vendim nr. 19, datë 16.2.2022 “Për rregullat proceduriale për perdorimin e kamerave regjistruese dhe monitorëve (ekranëve) në Vendet e Numërimit të Votave dhe transmetimin në kohë reale, nga Vendet e Numërimit të Votave në ambientet e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, për zgjedhjet e pjesshme për kryetar bashkie, të datës 6 Mars 2022”.