File Type: pdf
Categories: Akte
Vendim nr. 196, datë 23.3.2023 “Për lirim dhe emërim të anëtarëve dhe sekretarëve në KZAZ nr. 08, Bashkia Fushë Arrëz, KZAZ nr.18, Bashkia Bulqizë, KZAZ nr.56, Bashkia Divjakë, KZAZ nr.57, Bashkia Fier, KZAZ nr.70, Bashkia Maliq, KZAZ nr.72, Bashkia Devoll, KZAZ nr.84, Bashkia Vlorë”.