File Type: pdf
Categories: Akte
Vendim nr. 206, datë 25.03.2023 “Për emërimin e sekretarit të KZAZ nr. 68, Bashkia Skrapar, dhe sekretarit të KZAZ nr. 82, Bashkia Dropull, të propozuar nga Partia e Lirisë, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.