File Type: pdf
Categories: Akte
Vendim nr. 23 datë 27.01.2022 “Për përzgjedhjen e monitoruesve për zgjedhjet e pjesshme të organeve të qeverisjes vendore, të datës 6 mars 2022, për bashkitë Durrës, Vorë, Rrogozhinë, Lushnje, Shkodër dhe Dibër”.