File Type: pdf
Categories: Akte
Vendim nr. 242, datë 15.04.2021 “Për miratimin e vëzhguesve të Koalicionit për reforma dhe Institucione të Konsoliduara, Shoqatës për Integrim të Zonave Informale, Qendra për Zhvillimin dhe Demokratizimin e Institucioneve dhe Fondacionit “Kujto”, për vëzhgimin e zgjedhjeve për Kuvendin e Shqipërisë të datës 25 prill 2021”.