File Type: pdf
Categories: Akte
Vendim nr. 26, datë 27.01.2022 “Për miratimin e modeleve dhe specifikimeve të shenjave dalluese të logjistikës zgjedhore për zgjedhjet e pjesshme vendore për kryetar bashkie të datës 6 Mars 2022”.