File Type: pdf
Categories: Akte
Vendim nr. 283, datë 23.04.2021 “Për miratimin e mediave Hekla shpk, One Tv Vlora, Televizioni 6+1 Vlorë, Rozafa Media Motiv, media dhe Shijak Tv, Top Cahnnel, Faktoje.al, Albanian Post, televizioni Adria Net, Unioni Gazetarëve, Koha Jonë dhe MCN Tv, pë vëzhgimin e zgjedhjeve për Kuvendin e Shqipërisë, të datës 25 prill 2021”.