File Type: pdf
Categories: Akte
Vendim nr. 369, datë 18.4.2023 “Për shqyrtimin e kërkesave të shoqatës “Diaspora për Shqipërinë e lirë”, Komisionit Qendror të Zgjedhjeve të Gjeorgjisë dhe Organizatës “IRI” Shqipëri, për vëzhgimin e zgjedhjeve për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023.”