File Type: pdf
Categories: Akte
Vendim nr. 400, datë 23.04.2023 “Për zbatimin e vendimit nr. 61, datë 19.4.2023, të Komisionit të Ankimimeve dhe Sanksioneve, për pasqyrimin e emrit të kryetarëve të partive udhëheqëse të koalicioneve “Bashkë Fitojmë ” dhe “Aleanca Liberale e Djathtë ” në fletën e votimit”.