File Type: pdf
Categories: Akte
Vendim nr. 47, datë 7.2.2022 “Për caktimin e vendndodhjes së disa qendrave të votimit në ndërtesa private, për zgjedhjet e pjesshme vendore për kryetar bashkie në bashkitë Shkodër, Dibër, Durrës, Rrogozhinë dhe Lushnjë të datës 6 Mars 2022”.