File Type: pdf
Categories: Akte
Vendim nr. 86, datë 19.2.2022 “Për shqyrtimin e kërkesës së “RTSH Shkodra”, “Euro Balkans News”, “TV Klan” dhe “MCN TV” për vëzhgimin e zgjedhjeve të pjesshme për kryetar bashkie, të datës 6 Mars 2022”.