File Type: pdf
Categories: Akte
Vendim nr. 93, datë 6.3.2023 “Për miratimin e procedurave operacionale për shkatërrimin e të dhënave në pajisjen elektronike të votimit dhe numërimit (PEVN) dhe sistemi elektronik i menaxhimit të votave dhe rezultateve (SEMVR) në Komisionin Qendror të Zgjedhjeve, të përdorura në zgjedhjet e pjesshme vendore për kryetar bashkie të datës 6 mars 2022”.