File Type: pdf
Categories: Akte
Vendimin nr. 29 datë 18.8.2023 “Për përdorimin e kamerave regjistruese dhe të monitorëve për shfaqjen e fletëve të votimit në vendin e numërimit të votave, në zgjedhjet e pjesshme për Kryetar të Bashkisë Kukës, të datës 24 shtator 2023”.