Plotësohen vakancat në 7 këshilla bashkiak, vijon hetimi administrativ për denoncimet e veprimtarive të ndaluara gjatë fushatës zgjedhore.

17/09/2021 | Lajme

Komisioneri Shtetëror i Zgjedhjeve në seancën e sotme publike rishqyrtoi administrativisht denoncimet e organizatës Qendresa Qytetare ndaj Bashkisë Tiranë, Partisë Socialiste të Shqipërisë, Administratorit të Biblotekave të Tiranës dhe Zyrës Vendore Arsimore Kukës.

Në përfundim të shqyrtimit, Komisioneri u shpreh se shpallja e vendimit për denoncimet ndaj Zyrës Vendore Arsimore Kukës dhe Bashkisë Tiranë, Partisë Socialiste të Shqipërisë do të shpallen ditën e Martë, datë 21.09.2021, në orën 10:00. Ndërkohë vendosi shtyrjen e seancës për rishqyrtimin e denoncimit tjetër ndaj Bashkisë Tiranë, duke vendosur të thërrasë në dëgjesë Administratorin e Bibiliotekave të Tiranës.

Gjithashtu, Komisioneri vendosi plotësimin e vakancave në këshillat bashkiak:

  1. Këshilli i bashkisë Gjirokastër, me kandidatin nga lista shumemërore e Partisë Socialiste të Shqipërisë, z.  Shkëlqim Dalip Guçe;
  2. Këshilli i bashkisë Shkodër, me kandidatin nga lista shumemërore e Partisë Socialdemokrate të Shqipërisë, zj.  Diandra Ferit Kraja;
  3. Këshilli i bashkisë Shijak, me kandidatin nga lista shumemërore e Partisë Socialiste të Shqipërisë, zj.  Adelina Petrit Elezaj;
  4. Këshilli i bashkisë Dropull, me kandidatin nga lista shumemërore e Partisë Socialiste të Shqipërisë, zj.  Kostandina Grigor Doko;
  5. Këshilli i bashkisë Lushnje, me kandidatin nga lista shumemërore e Partisë Socialiste të Shqipërisë, z.  Arsid Argjir Prifti;
  6. Këshilli i bashkisë Tropojë, me kandidatin nga lista shumemërore e Partisë Socialiste të Shqipërisë, zj.  Sabrie Rexhe Çelaj;
  7. Këshilli i bashkisë Tiranë, me kandidatin nga lista shumemërore e Partisë Socialiste të Shqipërisë, zj.  Laureta Kastriot Sinanaj.
LajmePlotësohen vakancat në 7 këshilla bashkiak, vijon hetimi administrativ për denoncimet e veprimtarive të ndaluara gjatë fushatës zgjedhore.