Votimi dhe numërimi elektronik – Projekti pilot do të implementohen në bashkinë Vorë

10/02/2022 | Lajme

Komisioneri Shtetëror i Zgjedhjeve vendosi që projekti pilot i votimit dhe numërimit elektronik të votave për zgjedhjet e pjesshme vendore të datës 6 Mars 2022, të implementohet në bashkinë Vorë, qarku Tiranë. Dyzet e katër (44) qendrat e votimit në Vorë, do të pajisjen me pajisje elektronik të votimit dhe numërimit elektronik, të cilat u përdorën në zgjedhjet për Kuvendin e Shqipërisë 2021.  ​

LajmeVotimi dhe numërimi elektronik – Projekti pilot do të implementohen në bashkinë Vorë