Njoftim për thirrjen e mbledhjes së Komisionit Rregullator në datën 18.02.2022.

17/02/2022 | Rendi i ditës

Komisioni Rregullator, ditën e Premte, më datë 18.02.2022, ora 14:30, zhvillon mbledhjen me këtë rend dite:

Shqyrtimi i projekt-vendimit:

  1. “Për kriteret e caktimit të numrit të grupeve të numërimit për çdo vend të numërimit të votave”;
  2. “Për organizimin e punës në vendin e numërimit të votave, radhën e veprimeve gjatë dorëzimit të materialeve zgjedhore, numërimit të votave dhe nxjerrjes së rezultatit të zgjedhjeve për zonën e administrimit zgjedhor për zgjedhjet e pjesshme për kryetar në bashkitë Shkodër, Dibër, Durrës, Vorë, Rrogozhinë dhe Lushnjë, që do të zhvillohen më datë 6 mars 2022”.

Materialet e Mbledhjes:

Rendi i ditësNjoftim për thirrjen e mbledhjes së Komisionit Rregullator në datën 18.02.2022.