Zgjedhjet e pjesshme – Akreditohen vëzhgues të trupave diplomatik në Tiranë

25/02/2022 | Lajme

Sot, Komisioneri Shtetëror i Zgjedhjeve plotësoi vakancën në këshillin e bashkisë Elbasan, me kandidatin nga lista shumemërore e Partisë Socialiste të Shqipërisë, znj. Nadire Çullhaj (Shkëmbi).

Gjithashtu, Komisioneri miratoi kërkesën për akreditimin e vëzhguesve të Institutit Demokratik Kombëtar (NDI), Komitetit Shqiptar të Helsinkit (KShH), Ambasadës Hollandeze, Italiane, Greke, Çeke, Austriake, si dhe përfaqësuesve të mediave “Report TV”, “BI Media”, “ABC”, “RTSH” dhe “Star Plus TV”, për vëzhgimin e zgjedhjeve të pjesshme për kryetar bashkie, të datës 6 Mars 2022.

LajmeZgjedhjet e pjesshme – Akreditohen vëzhgues të trupave diplomatik në Tiranë