Njoftim për zhvillimin e seancës publike nga Komisioneri Shtetëror i Zgjedhjeve në datën 19.05.2022.

16/05/2022 | Rendi i ditës

Në mbështetje të paragrafit 2 nenit 19, dhe shkonjës “n”, paragrafi 1, të nenit 19, të ligjit nr. 10019, datë 29.12.2008 “Kodi Zgjedhor i Republikës së Shqipërisë” të ndryshuar, për shqyrtimin dhe miratimin e akteve në kompetencë të tij, Komisioneri Shtetëror i Zgjedhjeve vendosi të zhvillojë seancë publike:

Data e seancës: 19.05.2022, ora 11:00

 Rendi i ditës:

 1. Projektvendim “Për plotësimin e vakancës në këshillin e bashkisë Lushnjë, me kandidatin nga lista shumemërore e Partisë Social Demokrate të Shqipërisë, zj. Vojsava Klement Bushi“;
 2. Projektvendim “Për plotësimin e vakancës në këshillin e bashkisë Pogradec, me kandidatin nga lista shumemërore e Partisë Aleanca Demokratike Shqiptare, zj.Amela Arben Mimini”;
 3. Projektvendim “Për plotësimin e vakancës në këshillin e bashkisë Këlcyrë, me kandidatin nga lista shumemërore e Partisë Aleanca Demokratike Shqiptare, zj.Jonida Kristo Toslluku”;
 4. Projektvendim “Për plotësimin e vakancës në këshillin e bashkisë Korcë, me kandidatin nga lista shumemërore e Partisë Demokracia Sociale e Shqipërisë, z. Kristaq Jani Vasili”;
 5. Projektvendim “Për plotësimin e vakancës në këshillin e bashkisë Klos, me kandidatin nga lista shumemërore e Partisë Socialiste të Shqipërisë, z. Bashkim Rexhep Dardha”;
 6. Për shpalljen e vendimit “Për shqyrtimin e denoncimit të subjektit zgjedhor “Partia Demokratike”, ndaj bashkisë Rrogozhinë”, për shkelje administrative në kuadër të fushatës zgjedhore, për zgjedhjet e pjesshme për kryetar bashkie të datës 6 Mars 2022”;
 7. Për shpalljen e vendimit “Për shqyrtimin e denoncimit të Organizatës “Qendresa Qytetare” ndaj Drejtorit të Përgjithshëm të Autoritetit Portual Durrës z. Pirro Vengu, Kryetarit të Bashkisë Durrës zj. Emiriana Sako, Drejtorit të Përgjithshëm të Agjencisë Kombëtare të Punësimit dhe Aftësimit z. Klevis Hysa dhe Rektorit të Univeristetit “Aleksandër Moisiu” Durrës zj. Kseanela Sotirofski, për shkelje administrative në kuadër të fushatës zgjedhore, për zgjedhjet e pjesshme për kryetar bashkie të datës 6 Mars 2022”;
 8. Për shpalljen e vendimit “Për shqyrtimin e denoncimit të Organizatës “Qendresa Qytetare” ndaj zj. Eriselda Sefa, Ministrit të Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale zj. Ogerta Manastirliu, Drejtorit të Spitalit “Ihsan Çabeja”, Lushnjë z. Perin Vogli dhe Bashkisë Lushnjë”, për shkelje administrative në kuadër të fushatës zgjedhore, për zgjedhjet e pjesshme për kryetar bashkie të datës 6 Mars 2022”;
 9. Për shpalljen e vendimit “Për shqyrtimin e denoncimit të Organizatës “Qendresa Qytetare” ndaj Bashkisë Shkodër, për shkelje administrative në kuadër të fushatës zgjedhore, për zgjedhjet e pjesshme për kryetar bashkie të datës 6 Mars 2022”;
 10. “Për shqyrtimin e denoncimit të Organizatës “Qendresa Qytetare” ndaj kandidatit për Kryetar Bashkie Rrogozhinë z. Edison Memolla, Ministrit të Shtetit për Rindërtimin dhe Programin e Reformave z. Arben Ahmetaj, Deputetit të Kuvendit të Republikës së Shqipërisë z. Etjen Xhafaj dhe Partisë Socialiste të Shqipërisë, për shkelje administrative në kuadër të fushatës zgjedhore, për zgjedhjet e pjesshme për kryetar bashkie të datës 6 Mars 2022”;
 11. “Për shqyrtimin e denoncimit të Organizatës “Qendresa Qytetare” ndaj Kryetarit të Bashkisë Rrogozhinë z. Edison Memolla, Drejtorisë Rajonale Arsimore Durrës, Zyrës Vendore Arsimore Rrogozhinë dhe Qendrës Kulturore “Haxhi Memolla” për shkelje administrative në kuadër të fushatës zgjedhore, për zgjedhjet e pjesshme për kryetar bashkie të datës 6 Mars 2022”.
Materialet e Mbledhjes:
Rendi i ditësNjoftim për zhvillimin e seancës publike nga Komisioneri Shtetëror i Zgjedhjeve në datën 19.05.2022.