Auditimi i partive politike për zgjedhjet 2021 – KAS shqyrton kërkesën e Komisionerit për vendosjen e sanksioneve administrative

16/01/2023 | Lajme

Komisioni i Ankimimeve dhe Sanksioneve shqyrtoi sot kërkesën e Komisionerit Shtetëror të Zgjedhjeve për vendosje të sanksioneve administrative pas miratimit të raportit të gjetjeve nga auditimi i fondeve të përfituara dhe të shpenzuara nga partitë politike pjesëmarrëse në zgjedhjet 2021.

KAS u njoh me pretendimet e Partisë Demokristiane e Shqipërisë, Partisë Republikane, Nismës Thurje, Partisë Lëvizja për Zhvillim Kombëtar, Partisë Bindja Demokratike, Partisë Bashkimi Popullor i Pensionistëve Shqiptarë, Partisë Socialdemokrate, Partisë Balli Kombëtar dhe Partisë Legalitetit kundër propozimit të Komisionerit Shtetëror të Zgjedhjeve për vendosje të sanksioneve administrative.

Komisioni i Ankimimeve dhe Sanksioneve përfundoi shqyrtimin e kërkesës dhe shpallja e vendimit do të njoftohet përmes një njoftimi të dytë.

LajmeAuditimi i partive politike për zgjedhjet 2021 – KAS shqyrton kërkesën e Komisionerit për vendosjen e sanksioneve administrative